راهنمای ظروف یکبار مصرف بیرون بر

white-mini-take-out-boxes-ea1.jpg  
اگر رستوران یا کافه ی شما سرویس بیرون بر دارد یا حتی اگر برای باقی مانده ی غذای مشتریانتان ، ظروف یکبارمصرف در اختیارشان می گذارید بهتر است درباره ی انواع این ظروف و کاربردشان اطلاعاتی داشته باشید .
مشتریان شما نیاز به ظروف غذای قابل اعتماد برای حفظ دمای مطلوب ، جلوگیری از نشت و حفظ بهداشت مواد غذایی دارند .
ظروف یکبارمصرف آلومینیومی :
می توان برای پخت و سرو غذا استفاده کرد
گرما را حفظ می کند
ایده آل برای غذاهای گرم و سرد
روغن پس نمی دهد
----------
با محیط زیست سازگار نیست
قابل قرار دادن در مایکروویو نیست
 
ظروف یکبارمصرف فومی :
درب لولایی و زبانه های متصل
سبک وزن
ایده آل برای غذاهای گرم و سرد
طراحی قابل انعطاف
توانایی عایق بندی قوی
مصرف انرژی کمتر جهت تولید
----------
با محیط زیست سازگار نیست
قابل قرار دادن در مایکروویو نیست
 
ظروف یکبارمصرف کاغذی :
گرما را حفظ می کند
جایگزین مناسب سازگار با محیط زیست برای پلی استایرن یا پلاستیک
مقاوم در برابر روغن
قابلیت قرار دادن در مایکروویو
با توجه به طراحی انعطاف پذیر، فضای ذخیره سازی کمتری از سایر گزینه ها اشغال می کند
----------
ممکن است هنگام حمل مواد غذایی سنگین خم شود
ظروف کاغذی بدون لایه ی پلی اتیلنی ممکن است کمی روغن نشت کنند .
 
ظروف یکبارمصرف پلاستیکی :
مقاوم در برابر تغییر شکل
روغن پس نمی دهد
قابلیت قرار دادن در مایکروویو و فریزر
نوع بی رنگ آن برای نمایش ظاهر غذا مناسب است
----------
با محیط زیست سازگار نیست
نسبت به موارد دیگر قیمت بالاتری دارد
 
ملیوان تولید کننده ی انواع ظروف یکبار مصرف کاغذی شامل : لیوان های یکبار مصرف کاغذی در سایز های 70 سی سی ، 110 سی سی ، 120 سی سی ، 220 سی سی ، 360 سی سی ، 480 سی سی تک جداره یا دو جداره . بشقاب های یکبار مصرف کاغذی ، پیش دستی های یکبار مصرف کاغذی ، کاسه های یکبار مصرف کاغذی در 9 سایز مختلف ، دستمال کاغذی و ساک دستی های تبلیغاتی و محصولات سفارشی دیگر ، ظروف کاغذی یکبارمصرف بیرون بر مورد نظر شما را با هر طرح و رنگی تولید می کند .