صرفه اقتصادی لیوان کاغذی

صرفه اقتصادی لیوان کاغذی – در این مقاله به این مسئله میپردازیم که آیا استفاده از لیوان های کاغذی اعم از لیوان دو جداره با چاپ ، لیوان کاغذی سه جداره و غیره برای کسب و کار هایی مانند رستوران ها ، فست فود ها و حتی کافی شاپ ها به صرفه ی اقتصادی دارد یا نه. استفاده از لیوان های یکبار مصرف میتوانند حتی برای مهمانی ها و مجالس هم الگوی خوبی باشند.

استفاده از موادی مانند شیشه و پلاستیک میتواند برای محیط زیست ما دردسر ساز باشد اللخصوص پلاستیک که در صدر جدول این لیست قرار دارد.

پلاستیک نه تنها برای انسانها و کره زمین مشکل ساز است بلکه برای حیوانات و موجودات دریایی نیز مشکلاتی را به همراه دارد.

طبق آخرین تحقیات به عمل آمده به گزارش اسپوتنیگ شیشه ۴۰۰۰ سال ، پلاستیک ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ سال، پوست میوه ۶ ماه و آدامس ۵ سال زمان برای بازیافت و بازگشت به طبیعت نیاز دارند.

با این که برخی از زباله ها نیز آرام آرام در طبیعت تجزیه می شود ولی برخی دیگر نه تنها تجزیه نمی شود، بلکه اثرات مخربی نیز بر آن وارد می کنند.

همانطور که مشاهده کردید تجزیه مواد شیشه ای و پلاستیکی برای طبیعت بسیار سخت و زمانبر است

اما آیا راه حلی وجود دارد که بتوانیم استفاده از این دو ماده را به حداقل برسانیم؟

پاسخ مثبت است.

دوستادارن محیط زیست :

امروزه بسایاری از مجموعه های دوستدار محیط زیست نظیر ملیوان وجود دارد که به تولید ظروف کاغذی از جمله لیوان های کاغذی پرداخته تا کمکی به محیط زیست کرده باشند.

لیوان های کاغذی با بهره بردن از تکنولوژی های جدید و پیشرفته قابل بازیافت شدند تا کمترین آسیب را به محیط زیست بزنند، این لیوان ها با استفاده از کمترین مقدار پلاستیک لیوان ها را عایق آب میکنند که مایع به درون لیوان نفوذ نکند.

پس از مصرف هم شما میتوانید آنهارا بدون هیچ مشکلی به سطل زباله بازیافتی بیاندازید.

در ادامه به برخی از مشکلاتی که پلاستیک ایجاد میکند اشاره میکنیم.

افزایش کربن دی اکسید

بشقاب های پلاستیکی و لیوان های پلاستیکی و همچنین سایر کارد و چنگال های پلاستیکی مسئولیت افزایش اثر کربن را به شدت بر عهده دارند چراکه ساخت این اقلام باعث آزاد شدن ترکیبات شیمیایی بسیار مضر کربن و سایر عناصر تخریب کننده محیط در جو می شود.

به خاطر این روش تولید ، ترکیبات کربن آزاد شده با سایر گازهای گلخانه ای مضر ترکیب شده و متان و سایر گازها را تشکیل می دهند. گازهای حاصل از این ترکیب برای محیط زیست بسیار مضر هستند.

 

تخریب محیط زیست

تولید ظروف پلاستیکی ، لیوان های پلاستیکی و سایر موارد پلاستیکی شامل استفاده از مواد شیمیایی مضری است.

این مواد شیمیایی شامل نام هایی مانند وینیل کلراید ، بنزن ، سرطان زا و حامل عوامل عصبی است.

این مواد شیمیایی تأثیر نامطلوبی بر محیط زیست دارند.

 

افزایش آلودگی هوا

پس از استفاده از محصولات پلاستیکی ، آنها به عنوان یک زباله به حساب میایند.

به همین دلیل برخی از افراد سعی در سوزاندن آنها دارند که این امر همچنین باعث افزایش عوامل سمی در محیط می شود.

این مواد شیمیایی مضر که پس از احتراق مواد پلاستیکی آزاد می شوند ، می توانند به اتمسفر زمین آسیب جدی وارد کنند.

 

تهدیدی برای انسان ها

استفاده بیش از حد از پلاستیک می تواند برخی از مضرترین مواد شیمیایی موجود در جو را آزاد کند که می تواند آسیب جدی به سلامت انسان وارد کند.

این ماده شیمیایی مضر می تواند احتمال بیماری های شدید بهداشتی مانند سرطان کبد یا پستان ، سنگ کلیه و عدم تعادل هورمونی را افزایش دهد.

جدا از همه اینها خوردن غذای گرم در ظروف پلاستیکی می تواند خطر ابتلا به سایر بیماری های مضر را نیز افزایش دهد. این به این دلیل است که مواد شیمیایی مانند Biphenyl A ، dioxin و Phthalates وجود دارد که از پلاستیک نرم آزاد می شوند.

 

در مقالات بعدی بعدی مزایای استفده از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی را برای شما شرح خواهیم داد.